Ondernemingsrecht

Wij zijn jouw partner in het ondernemen. Als ondernemer weet je dat de juridische en fiscale kant van zaken doen net zo belangrijk is als het runnen van jouw bedrijf. Daarom staan wij voor jou klaar met expertise en praktisch advies om ervoor te zorgen dat jouw onderneming op een stevig juridisch fundament staat.

Zakelijk Zakelijk Zakelijk
Kom verder

Van het oprichten van een besloten vennootschap tot het oprichten van een Stichting of Vereniging. Wij zijn er voor een start-up van een onderneming dat een solide juridische basis nodig heeft. Maar ook voor een bedrijf dat zich door wil ontwikkelen.

Of het nou gaat om een oprichting, aandelenoverdracht, het bestuur regelen met het oog op de toekomst middels het oprichten van een Stichting Administratie kantoor, fusies of gewoon wat duidelijkheid zoekt in contracten en geschillen, wij hebben de nodige ervaring in huis. Onze notarissen begrijpen de dynamiek van het ondernemingen en zijn hier om jou te helpen bij elke stap.

Bij Dommel Notarissen nemen we de tijd om jouw specifieke zakelijke behoeften te begrijpen. Of het nu gaat om het opstellen van waterdichte statuten, het regelen van een bedrijfsoverdracht of het oprichten van een B.V., Stichting of Vereniging, wij zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt.

01
Lijn2

Ontdek de verschillende facetten van ondernemingsrecht waarin wij jou kunnen bijstaan